18.05.2016 | Redakce

V čem tkví naše největší síla nemůžu prozradit, směje se tahoun Svítkova Matyáš Bláha.

Matyáš Bláha letos jako kapitán dotáhl Svítkov Stars k regionálnímu titulu ve východočeském přeboru mladších žáků. Se svým týmem se nyní usilovně chystá i na Fair Cup...

V čem tkví naše největší síla nemůžu prozradit, směje se tahoun Svítkova Matyáš Bláha.
 
 
 
 
 
 
Matyáši, tobě se v sezóně střelecky dařilo a jako jeden z nejproduktivnějších hráčů regionální soutěže si dotáhl tým Svítkova k celkovému vítězství. Jaká to byla sezóna?

"Sezóna byla dobrá, měli jsme silný tým plný kamarádů. Nebyl jsem sám nejproduktivnější, hodně mi v tom pomáhal kamarád z útoku Denis Drbal. Spolu jsme dali hodně gólů. A skvěle nás doplňuje Šimon Novotný. Celkem nám to letos šlapalo."

Už jsme zmínili, že si patřil letos k tomu nejlepšímu v regionální soutěži Východ. Jak by si se sám jako hráč charakterizoval?

"Na to je moc těžké odpovědět. Snažím se na sobě co nejvíc makat. Trénuju třikrát týdně s klubem a denně sám. Hodně mě baví hrát i trénovat. Hraju za MŽ, SŽ a MD a tím se asi zlepšuju. Baví mě dávat góly, ale větší radost mi udělá povedená přihrávka spoluhráči."

Svůj tým určitě potáhneš i při Fair Cupu. V čem tkví Vaše největší síla?

"Snad Vás neurazím, ale to Vám nemůžu prozradit" (směje se)

Mrzí tě, že se letos neuskuteční tradiční Mistrovství republiky mladších žáků, nebo bereš Fair Cup jako dostatečnou náhradu?

"Docela mě to mrzí. Na Fair Cup se těším. O titul neoficiálního mistra republiky se utkáme s těmi nejsilnějšími týmy."

Na turnaji odehrajete hned šest zápasů, určitě se ale stihnete pobavit i u doprovodného programu. Na co se osobně nejvíce těšíš?

"Nejvíc se těším na zápas s Hostivaří, na kluky z ostatních klubů, které znám z CTM a U14. A pak s klukama do kina."
 
Aktuality
 
 
FOTOGALERIE
 

© 2016 eSports.cz, s.r.o.  |  RSS |   Nastavení cookies