01.06.2016 | Redakce

Nepřehlédněte - Pokyny pro návštěvníky FAIR CUPU!

Dva dny před zahájením turnaje prosíme všechny návštěvníky o pozornost při čtení následujících pokynů...

Nepřehlédněte - Pokyny pro návštěvníky FAIR CUPU!
 
 
 
 
 
 
Sportovní hala má pochopitelně svůj provozní řád, odpovídající typu tohoto zařízení. Prosíme všechny o dodržování základních pokynů.

DIVÁCI a RODIČE - vstupují do haly výhradně vstupem pro návštěvníky a nevstupují do prostorů střídaček, trestných lavic a šaten. Pro diváky a rodiče slouží především vstupní prostory s občerstvením a pochopitelně hlavní tribuna, na kterou prosíme nevnášet otevřené nápoje a jídlo.

HRÁČI - využívají zadního vstupu do prostorů šaten. Před utkáním nastupují na hrací plochu skrz trestné lavice. Je zakázáno hrát s hokejkami a míčkem mimo hrací plochu, a to především kolem hřiště, kde je umístěna gumová žlutá plocha.

ŠATNY - v prostoru šaten se pohybují pouze hráči a členové realizačních týmů. Za stav šaten odpovídá vedoucí týmu.

POŘADATELÉ - na Fair Cupu se podílí celkem 20 organizátorů a pořadatelů, kteří Vám budou během turnaje plně k dispozici. Pořadatelský tým je složen především z řad starších žáků a mladšího dorostu HBC Hostivař, kteří jsou označeni žlutými trenkami a modrý trikem svého klubu. Hlavní činností mladých pořadatelů je především dohled nad děním kolem hrací plochy, proto prosíme respektujte jejich pokyny. V případě potřeby jsou kdykoliv k dispozici i hlavní organizátoři a garanti jednotlivých úseků.
 
Aktuality
 
 
FOTOGALERIE
 

© 2016 eSports.cz, s.r.o.  |  RSS |   Nastavení cookies