08.06.2016 | Redakce

Jednička s hvězdičkou! Turnaj neměl chybu, říká trenér Svítkova Vítězslav Gregor!

Svítkovu se dařilo v první polovině turnaje, kdy ani jednou neinkasoval. Poté ale třikrát podlehl o jeden jediný gól a tým Vítězslava Gregora nakonec zakončil Fair Cup na čtvrtém místě.

Jednička s hvězdičkou! Turnaj neměl chybu, říká trenér Svítkova Vítězslav Gregor!
 
 
 
 
 
 
Váš tým byl v úvodních utkáních úspěšný a ve třech kláních po sobě dokonce neinkasoval, přesto nakonec skončil až čtvrtý. Panuje v týmu tedy spíše zklamání?

"Zklamání v týmu panuje pouze s umístěním, s předvedeným výkonem jsme až na pár slabších chvilek vcelku spokojeni. Vždyť všechna tři prohraná utkání skončila o jednu branku, možná chybělo trošku toho štěstíčka."

Co myslíte rozhodlo o tom, že v odvetě s Plzní jste už nedokázali zopakovat výkon ze základní skupiny?

"V první půlce utkání o třetí místo s Plzní došlo asi k podcenění soupeře a potom už se to těžko dohánělo. Poté se i přidala nervozita na hokejky střelců, možná v bouřlivé atmosféře selhávala i komunikace na hřišti a ze střídačky."

Tým se ovšem prezentoval výbornou hrou a je pro Svítkov stoprocentně příslibem do budoucna... souhlasíte?

"Výkony našeho týmu příslibem do budoucna určitě jsou, ovšem musíme stále poctivě makat na trénincích a neustrnout na jednom místě. A určitě pomůžou i podobné turnaje, kde se můžeme poměřit i s týmy z jiné soutěže."

Jak hodnotíte samotnou organizaci turnaje a co Vás v místě konání nejvíce překvapilo?

"Organizaci turnaje hodnotím na jedničku s hvězdičkou, neměl chybu. Příjemně mě překvapilo zapojení starších žáků jako organizátorů, to bylo bezvadné, jsou to fajn kluci."
 
Aktuality
 
 
FOTOGALERIE
 

© 2016 eSports.cz, s.r.o.  |  RSS |   Nastavení cookies