02.06.2017 | Redakce

„Všichni se na Fair Cup hrozně těšíme", říká trenér Hostivaře Tomáš Grepl!

Pořadatelská Hostivař bude mít letos zřejmě vyšší ambice než v loňském ročníku Fair Cupu, trenér Tomáš Grepl v krátkém rozhovoru ale poukazuje především na fakt, že turnaj má být především zážitkem a zábavným zakončením letošní sezóny mladších žáků...

„Všichni se na Fair Cup hrozně těšíme
 
 
 
 
 
 
Fair Cup se pomalu blíží. Co očekáváš od letošního ročníku?

Super organizaci, to už Ondřej Novák asi ani jinak neumí a samozřejmě hodně kvalitní soupeře. Už teď v šatně často probíhá mezi kluky téma Gajary, kdy starší kluci vyprávějí novým klukům, co to je za tým. Samozřejmě hovoří i o ostatních týmech a všichni se na to hrozně těšíme. Nejen na zápasy, ale i na sdružování s ostatními týmy...

Regionální část zakončila Hostivař jako druhá. Hodnotíš sezónu jako úspěšnou?

Řekl bych, že sezóna byla určitě úspěšná. Nejen díky druhému místu, ale i celkovým přístupem kluků. Přišli i noví kluci a rozšířili náš kádr. Jsme super kolektiv a to je asi ten největší úspěch.

Jsou duely proti slovenským týmům tím, na co se hráči těší nejvíce?

Už jsem asi odpověděl v první otázce. Ano na Gajary a Spišskou Belou se kluci těší nejvíce. Nebo aspoň ti, kteří už kluky ze Slovenska znají.

Jak vzpomínáš na loňský ročník Fair Cupu a která věc ti utkvěla do dnešního dne nejvíc v paměti?

Když opomenu zápasy, ve kterých se nám moc nedařilo a super doprovodný program, tak na společné opékání buřtů s kluky z Gajarů a poté večerní družení trenérů. To bylo hodně náročné. Na to asi jen tak nezapomenu a kolega Tibor už vůbec ne.
 
Aktuality
 
 
FOTOGALERIE
 

© 2016 eSports.cz, s.r.o.  |  RSS |   Nastavení cookies