18.06.2017 | Redakce

Spišská Belá to dotáhla do vítězného konce! Gajary stříbrné, bronz patří Ježkům!

Finálový den jak se patří! Trojice posledních zápasů v základní skupině definitivně určila dvojice do duelů o konečné umístění a mohlo se jít na věc!

Spišská Belá to dotáhla do vítězného konce! Gajary stříbrné, bronz patří Ježkům!
 
 
 
 
 
 
Hostivař nejdříve vyzvala o páté místo Svítkov Stars, se kterým v základní skupině o gól prohrála. Tentokrát se ale dařilo více hostivařským, kteří i za pomoci skvělých fanoušků dokráčeli k vítězství 4:1 a radost z první výhry na turnaji a celkového pátého místa byla obrovská.

O bronzové medaile si to rozdala Plzeň s Ježky z Heřmanova Městce. Těm se dařilo už ve skupině a v krásném utkání o stupně vítězů přehráli plzeňský tým i podruhé, tentokrát 3:0. Heřmanův Městec tak obsadil na Fair Cupu třetí místo, Plzeň skončila na méně oblíbené bramborové pozici.

Ve velkém finále se poté utkala dvojice slovenských týmů, favorizovaná Spišská Belá a loňský vítěz L2Hockey Gajary Flames. Zápas ve skupině vyzněl mnohem lépe pro tým trenéra Burdíčka, který zvítězil vysoko, 7:0. Finále ale nabídlo napínavou bitvu a Spišská Belá měla co dělat, aby jinak svou dominantní pozici na turnaji přetavila ve vytoužené zlato. Gajarští se dostali do vedení, ještě v první polovině ale dokázal střelou od mantinelu vyrovnat nejproduktivnější hráč turnaje, Filip Mešár. A i další pokračování zápasu bylo více jak zajímavé... Denis Kuchta se poroučel na trestnou lavici a Gajarům se naskytla možnost přesilové hry. Mešár si ale ke konci početní výhody obhodil obránce soupeře a nahrál do ideální pozice Burdíčkovi, který se před brankářem Gajar nemýlil. Spišská poté ustála i velký tlak soupeře a těsné vedení uhájila až do závěrečné sirény. Radost týmu v bíločervených dresech pak mohla propuknout naplno.

Vítězem FAIR CUPU 2017 se tak stal tým MŠK Spišská Belá! Gratulujeme!

KONEČNÉ UMÍSTĚNÍ NA FAIR CUPU 2017

1. MŠK Spišská Belá

2. L2Hockey Gajary Flames

3. Ježci Heřmanův Městec

4. HBC Plzeň

5. HBC Hostivař

6. JTEKT Svítkov Stars

 
Aktuality
 
 
FOTOGALERIE
 

© 2016 eSports.cz, s.r.o.  |  RSS |   Nastavení cookies