11.05.2016 | Redakce

Hráči se nejvíc těší na zápas s Gajary, tvrdí trenér Hostivaře!

Trenérem mladších žáků HBC Hostivař je v letošní sezóně Tomáš Grepl, který nám v rozhovoru prozradil, jaká očekávání má před uskutečněním Fair Cupu!

Hráči se nejvíc těší na zápas s Gajary, tvrdí trenér Hostivaře!
 
 
 
 
 
 
Fair Cup se pomalu a jistě blíží, co od něj jako trenér pořádajícího týmu očekáváš?

"Očekávám vysokou kvalitu turnaje. Jak jsme zvyklí od Ondry Nováka, který si dává na těchto věcech hodně záležet. Kvalitní týmy, kvalitní hala, super doprovodný program. Snad se to vše povede."

Je něco, na co se hráči a trenéři úplně nejvíc?

"S hráči jsme na toto téma mluvili a většina se nejvíc těší na zápas s Gajary Flames a samozřejmě na halu. Za trenéry bych řekl, že se těšíme na celý turnaj v tomto prostředí, a s těmito týmy."

Myslíš, že by hokejbalu pomohlo, kdyby se podobných turnajů konalo po republice více?

"Tak určitě, každý takovýto turnaj je super pro hokejbal. Už jenom to, že se to odehrává v hale, je pro většinu hráčů, trenéry i rodiče zážitek. Nemluvě o tom, že si zahrají proti sobě i týmy, které se v sezóně normálně nepotkají."

Vzhledem k postavení týmu v letošní sezóně, bude Hostivař zřejmě spíše outsiderem. Jak se na pětici silných soupeřů připravujete?

"Zatím nijak zvlášť. Ještě nás čeká poslední ligový duel proti Keltům, až potom se začneme soustředit čistě na Fair Cup. Doufám, že se nám podaří připravit natolik, aby jsme byly schopni odehrát s ostatními kvalitní utkání."

Jak si byl spokojen s výkony týmu v ligové sezóně?

"Spokojený jsem a nejsem. Kdyby jste se mě zeptali před sezónou, řekl bych super. Teď samozřejmě vím, že to mohlo být lepší, kdyby... To je, ale pořád jenom, kdyby a je to sport, takže spokojený jsem."

 
Aktuality
 
 
FOTOGALERIE
 

© 2016 eSports.cz, s.r.o.  |  RSS |   Nastavení cookies