09.05.2016 | Redakce

O Fair Cupu v Magazínu hokejbal

V novém čísle tištěného Magazínu hokejbal se můžete v článku o zrušeném MČR nejmladších kategorií dočíst i o našem Fair Cupu.

O Fair Cupu v Magazínu hokejbal
 
 
 
 
 
 
Autor článku se zabývá tématem, které odhaluje pozadí v létě zrušených vrcholných akcí. Šéf STK Ondřej Průša pro Magazín hokejbal vysvětlil, co zrušení vrcholných akcí předcházela a nastínil i možnosti náhrady. Jednou z nich je i FAIR CUP, na který nebyl výběr týmů zcela náhodný. "Soudím, že jsme zvolili skutečnou špičku klubů pracujících především s hokejbalisty. Proti hráčům ledního hokeje osobně nic nemám, nicméně pokyn pro účastníky našeho turnaje je jasný: ponechat stranou vlastní ego a pracovat na turnaji pokud možno jen s hráči, kteří absolvovali uplynulou ligovou sezonu v dresu daného týmu,“ popisuje předseda HBC Hostivař a hlavní organizátor Ondřej Novák.

Připomeňme, že ve sportovní hale Jižního Města se tak 3.-5.června představí krom Hostivaře i HBC Alpiq Kladno, HBC Plzeň, HBC JTEKT Svítkov Stars, HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice a slovenský partner Hostivaře, tým L2Hockey Gajary Flames.

Ondřej Novák, coby hlavní organizátor, navíc nejen do Magazínu Hokejbal, ale i na oficiální schůzce zástupců účastníků Fair Cupu zmínil, že turnaj není náhradou za neuskutečněné Mistrovství ČR mladších žáků. „Když se MČR rušilo, nebyl jsem vyloženě proti. Na druhou stranu jsem názoru, že hokejbalu schází nabídka opravdu kvalitních mládežnických turnajů. Cílem tedy určitě nebylo z Fair Cupu dělat neoficiální mistrovství, ale reprezentativní a výjimečný turnaj pro děti. Termín byl ovšem vybrán spíše z důvodu dostupnosti komfortní sportovní haly na Jižním Městě.“

Celý článek si můžete přečíst v novém Magazínu hokejbal, který je právě v těchto dnech distribuován do Vašich klubů i jednotlivých regionů.
 
Aktuality
 
 
FOTOGALERIE
 

© 2016 eSports.cz, s.r.o.  |  RSS |   Nastavení cookies